BLI MEDLEM I DISKRIMINERINGSBYRÅN!

Vi samlar individer, föreningar och verksamheter som på något sätt arbetar med eller är engagerade inom rättighetsarbete. Bli medlemmar du också!

FÖR EN STARKARE RÖST I DEBATTEN

Mänskliga rättigheter är inget som är vunnet för alltid. Det är rättigheter vi måste fortsätta kämpa för. Tillsammans blir vi en starkare och gemensam röst för ett bättre diskrimineringsskydd och ett mer jämlikt samhälle.

EN KOSTNADSFRI UTBILDNING FÖR MEDLEMSFÖRENINGAR

Som medlem hos oss får er verksamhet en kostnadsfri grundläggande utbildning om diskrimineringslagen och diskrimineringens bakomliggande orsaker. Utbildningen kan riktas till både styrelser och medlemmar i er organisation.

MEDLEMSAVGIFT

Medlemskap hos Diskrimineringsbyrån kostar 100 kr/person och 200 kr/förening och betalas årligen. Skicka ett mejl till info@humanitas.se med namn, adress och telefon, så skickar vi betalningsuppgifter.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Vi registrerar medlemsuppgifter i vårt medlemsregister. När medlemskapet avslutas raderas alla uppgifter. Vi lämnar inte ut information till tredje part. Dina uppgifter används enbart i syfte att informera om aktuella händelser i verksamheten.

Välkommen!